лого
 

За нас

НАШИЯТ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КОРЕКТНОСТТА КЪМ ПАРТНЬОРИТЕ НИ, Е ГАРАНЦИЯ ЗА НАШИЯ НАЧИН НА РАБОТАShadow

Фирмен профил

През годините, в които трупахме опит и знания, ние се утвърдихме като една от водещите фирми в България в областта на дърводобива и преработката на иглолистна дървесина. Разполагаме с два цеха за преработка на дървесина, всеки с капацитет по 1000-1500 м3 трупи на месец. Цеховете ни се намират в двата най-големи града на Република България – гр. София и гр. Пловдив.

Дейност

Основна дейност на фирмата ни е добив, разбичване, сушене, обработване и импрегниране на иглолистна дървесина. Основна част от продукция ни е предназначена за износ, като за последните няколко години износът ни се равнява на около 70% от цялото ни производство. Произвеждаме всякакви елементи и материали от иглолистен дървен материал. Дължините, с които работим са по БДС – 2м, 3м, 4м, 5м. Може да произвеждаме всякакви дебелини и ширини по желание на нашите клиенти. В последните години фирмата ни е съсредоточила производството си в изработка на дървени къщи и слепени елементи от дърво/греди и ребра/

От октомври 2016 г. в с. Брестовица ще заработи нов цех, оборудван по оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност 14-20“, насочена към производството на паркет от различни дървесни видове, конструкции, слепени плотове от иглолистен материал /смърч, бор, бук и дъб/, рамки за врати и слепени греди.

 Другите производства, които са добре развити, са производството на слепени греди и плотове, градински мебели, къщи от дърво и дървесен чипс.