ОБШИВКА И ДЮШЕМЕ

Дюшеме

Дюшемето е естествен и предпочитан материал за подови настилки. То се характеризира с висока топлоизолация и шумоизолация, и голяма трайност при правилно третиране.

Дюшемето придава истински уют в дома. Ние можем да Ви предложим дюшеме, което е термично изсушено и е с влажност до 14 %.

Дюшемето, което предлагаме се изработва от цели детайли с дължина 3 или 4 метра, или от снадени по дължина и ширина детайли, при които дължината може да достига до 7 метра.

Обшивка

Обшивката е естествен материал, с които можете да завършите перфектно интериорния дизайн на Вашия дом.

Обшивката е гладко рендосана и профилирана дървесина, която може да се използва за облицовка на стени и тавани, сауни, тераси и веранди, беседки, фасади и други помещения, на които искате да придадете модерен и естествен вид.

Ние предлагаме обшивка с различна ширина и дължина, с необходимата влажност (12-14 %), за да изпълните проекта си по най-качествения и визуално удовлетворяващ начин.

Обшивката, която предлагаме се изработва от цели детайли с дължина 3 или 4 метра, или от снадени по дължина детайли, при които дължината може да достига до 7 метра.